Hallo,

naast mezelf bestaat den dierenhof bende uit Pinkie en Tessa de ezels, Smirry het varken, Cascade en Rodeo de geitjes, Hermine en Jodan de paarden en last but not least de kakelende kippen.

Ik ben Sven Dillemans.

Ik ben een reflectief, respectvol, empatisch, introvert, zoekend, ondernemend en avontuurlijk persoon. Ik geloof in het goede van een mens. Ik krijg een grote voldoening in het helpen van mensen in hun zoektocht naar zichzelf. Zelf ben ik proactief in het zoeken naar wat mij motiveert, zingeving geeft, enz… . Ik zou graag mijn kennis hierover met andere mensen delen om hen ook op weg te helpen. Dit geeft mij een grote voldoening.

Een rode draad doorheen mijn leven is mijn interesse in psychologie. Waarom doen mensen dingen? Even ben ik van mijn pad afgeweken en heb ik mijn diploma bouwkunde behaald. Na een jaar werken en 2 maand bezinningstijd in zuid Afrika, ben ik terug naar mijn roots gegaan en heb ik dank zij volwassen onderwijs mijn diploma gegradueerde in de orthopedagogie behaald. ik werk reeds 14 jaar als begeleider in de sociale sector met als doelgroep zowel jongeren van bijzondere jeugdzorg, als personen met een handicap en gedragsstoornis, als volwassen personen met een kwetsbaarheid. Momenteel werk ik reeds enkele jaren als begeleider in beschut wonen en mobiel team. Dankzij mijn opleiding en werk heb ik een expertise opgebouwd in het begeleiden van mensen naar een groter eigen bewust zijn en zingeving.

Ook het omgaan met dieren is doorheen mijn leven steeds aanwezig geweest en heeft mij veel vaardigheden en wijsheden bijgebracht. De honden waren doorheen mijn kindertijd een van mijn trouwe maatjes op avontuur door het leven. In de omgang met paarden leerde ik oa.een effectieve leider te zijn die duidelijk, empathisch en evenwichtig is. De ezels leerde mij onder andere dat alle goede dingen tijd vragen. Ze gingen niet altijd direct mee in wat ik als doelstelling had vooropgesteld en moest deze dan ook regelmatig aanpassen of loslaten. 

Mijn andere grote raadgever is de natuur. Ik aanschouw mezelf als deel van de natuur en heb natuur nodig om te kunnen leven. De opleiding coaching in de natuur reikte me verschillende handvaten aan om via de wijsheid van de natuur jezelf beter te leren kennen en te aanvaarden.

Den Dierenhof is een eenmanszaak die oa. samen werkt met samentuin DenHof. Samen met mijn vrouw en nog vele andere vrijwilligers stellen wij een weide met speeltuin, moestuintjes en roulotte ter beschikking ter bevordering van het welzijnsgevoel van mensen via sociaal contacten in de natuur

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial